אומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/04/2010 | 11:33 | מאת: עינב

אני בת 54 .לפני ימים אחדים התחלתי לקחת אומגה 3. אומגה גולד, דהיינו סוג של אומגה-פגז. מתי להערכתך מתחילים לחוש שינוי בתחום הקוגניטיבי?

05/04/2010 | 07:19 | מאת: צביקה קורן

עינב שלום, "אומגה 3" זאת לא תרופה. מדובר בשמן דגים או בשמן צמחי שיש בו ריכוז של חומצות שומן חיוניות. בנוסף, לחא ברור לי לאיזה "שינוי קוגניטיבי" את מצפה... זה תלוי גם במינון. בד"כ צריך לקחת 1-2 גרם ביום. כדאי מאד לקחת את התוסף יחד עם תזונה מאוזנת לשאלתך, כדאי להמתין לפחות חודש ימים. בהצלחה צביקה קורן

11/05/2010 | 01:30 | מאת: ליאור קרן

היי עינב, כפי שצויין, לקיחת אומגה 3 צריכה להיות חלק מהסתכלות כוללת על התזונה, ועל סוגי השומנים השונים הנצרכים בה. מבחינת ההשפעות הקוגנטיביות, ההשפעה היא מוכחת וידועה כך שאת אמורה להרגיש בשינוי החל מכחודש מתחילת לקיחת אומגה 3. אם תעשי זאת ביחד עם תזונה מאוזנת מבחינת השומנים הרגילים מסוג אומגה 5 (שאותם בדר"כ יש להפחית), הורדת סוכרים וכו' תרגישי בשינויים בכל המדדים בהצלחה! לקריאה נוספת על אומגה 3 - www,omega3,co,il

מנהל פורום תזונה טבעית