שלום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/04/2010 | 17:17 | מאת: רונית

שלום, אני בת 16 ועד לפני שנה עסקתי בשחייה באופן קבוע, בעקבות הבגרויות והלחץ בלימודים לא מצאתי זמן לשעתיים בשבוע של שחייה והפסקתי לשחות. זה מאוד מפריע לי מכוון שעליתי ב5 קילוגרם ועכשיו אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות על מנת לחזור לגיזרה שלי ולחזור להיות בכושר טוב. בנוסף אני צימחונית, אני רוצה שתייעצו לי.

04/04/2010 | 06:39 | מאת: צביקה קורן

רונית שלום, אני מציע שתמצאי זמן לפעילות גופנית נמרצת (הליכה, ריצה, שחייה, אופניים, משחקי כדור וכד') שלוש פעמים בשבוע למשך שעה לפחות. בנוסף תפני ליעוץ אישי בתזונה בקופת חולים או באופן פרטי. אנחנו לא נותנים יעוץ אישי במסגרת הפורום. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית