תזונה נכונה בעבודה מול מחשב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/03/2010 | 09:00 | מאת: דוד(בדוי)

שלום יש לי בעיה קשה ואני זקוק לעזרתך, אני משרת בצבא(בן 19, גובה 1.82 בערך, משקל 82) אני מתכנת מחשבים ולפניי עוד 5 שנים לפחות בתפקיד, עבודתי מידי יום היא בישיבה מול המחשב ואני משתדל כמה שאני יכול לבצע פעילות גופנית בערב כשאני מגיע הביתה, אך יש משו שמאד מטריד אותי, וזוהי הבטן שלי , אני מרגיש שהיא מלאה באחוזי שומן מיותרים בולטים ואני מאד לא רוצה לראות את זה, ממש "צמיג" ואיני יודע מה אני יכול לעשות כדי להוריד אותה כי פעילות גופנית לא תמיד מזדמנת לי כי אני חוזר עייף מהעבודה, והרגלי התזונה שלי הם בסך הכל רגילים ואני משתדל להימנע מממתוקים וכו'. עם זאת חשבתי לקחת תוספי תזונה שעוזרים לדיאטה לנוכח מצבי כאחד שאינו עוסק בפעילות גופנית קבועה, האם זה מסוכן ?? והאם אתה מכיר משו שתוכל להמליץ עליו ?? ומה לגבי אבקות חלבון לפיתוח מסת שריר, האם גם זה מסוכן?? אשמח אם תוכל לחוות דעתך לגבי מצבי ובפרט על הדברים האלה שאדע האם זה צעד נכון שיעזור לי או לא. תודה ויום טוב, דוד(שם בדוי)

29/03/2010 | 05:35 | מאת: טובה בר-שאן

דוד (בדוי) שלום אבקות חלבון בשבילך זה רע מאוד. כיוון שאינך עושה ספורט כלל ולכן אינך משמר שריר כל אבקות אילה יהפכו לשומן אצלך בגוף תוספי מזון אילה מתאימים לאנשים שעושים ספורט אינטנסיבי. אתה כנראה מבין שאם אתה רוצה לעצב את גופך הדרך היחידה היא לזוז ואז גם לא תהיה עייף. בברכת חג פסח שמח בהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית