ציבקה שלום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/03/2010 | 13:32 | מאת: מישל

שלום גם אני כותבת למאן הבריאות אבל לצערי אין לי מספיק חומר על ההמבורגר ,האם תוחל ליכתוב עוד על ההמבורגר והצורה שבא הוא פוגע באדם.

28/03/2010 | 06:45 | מאת: צביקה קורן

מישל שלום, בהמבורגר יש כמה בעיות. בדרך כלל מדובר בבשר מעובד, לא איכותי ועשיר בשומן. שנית, בכמה מחקרים נמצא שהצלייה המהירה של המבורגר יוצרת חומר החשוד כמסרטן בשם אקרילמיד. אני ממליץ להימנע מבשר בקר ובמיוחד מבשר מעובד כמו: המבורגר, קבב, פסטרמה, נקניק, נקניקיות וכד' בהצלחה צביקה קורן מומלץ מאד להימנע

28/03/2010 | 13:30 | מאת: מישל

תודה זה עזר מעוד, לדעתה אני כמעט שנתיים כבר לא הולכת למקדונלדס וזה מצליח לא רע בכלל אני אוכלת מאחלים על האש לעיטים רחוקות. תודה.

מנהל פורום תזונה טבעית