טחינה גולמית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/03/2010 | 14:26 | מאת: ט

1.טחינה גולמית היא למעשה שומשום קלוי וטחון לאחר שהושרה במי מלח או שיש תהליך עיבוד נוסף בהפקתה? 2.האם ההפרש הגדול במחיר מול טחינה בכבישה קרה שווה את הנזק שיכול להגרם כתוצאה מהמלחת וקליית השומשום בטחינה הרגילה ? בתודה מראש

27/03/2010 | 06:20 | מאת: טובה בר-שאן

ט שלום 1. זה התהליך היחידי. 2. בטחינה בכבישה קרה אין תהליך של קליה שמחמם את השמנים הטובים שנמצאים בשומשום ומזרז תהליך התחמצנות שלהם. בברכת חג פסח שמח בהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית