עצירות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/03/2010 | 21:12 | מאת: סיגל

שלום רב, אני בת 45 סובלת מעצירת כרונית.לאחר בירור רפואי מדוקדק ובדיקות מתאימות לא נמצאה סיבה לבעיתי.ברצוני לדעת אם שימוש במוצר גרין מגמה העשיר בכלורופיל על קיבה ריקה מדי בוקר עשוי לסייע לשיפור תהליך העיכול? בתודה מראש.

26/03/2010 | 07:56 | מאת: צביקה קורן

סיגל שלום, ראשית, השאלה עלתה רבות בפורום - תבצעי חיפוש על המילה "עצירות" ותמצאי כמה תשובות. שנית, הדרך שלך שגויה. טיפול נכון בעצירות (או בכל בעיה ותופעה בריאותית) צריכה להיות על ידי הימנעות ממזונות המחמירים את הבעיה והוספת מזונות מועילים ומחזקים. שימוש בתרופה "טבעית" זו או אחרת לא מספק פתרון אמיתי לבעיה ואף עלול להחריף אותה ולגרום לתופעות שלישיות אחרות. שלישית כדאי שתבדקי בתווית הרכיבים ותוודאי שאין במוצר שאת רוצה לצרוך חומרים מזיקים כמו סוכרים אלכוהוליים (מולטידקסטרוז) ואחרים. זה לא מוצר תמים...! אם את לא מסתדרת בעצמך - תפני ליעוץ אישי בתזונה טבעית. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית