שמן קוקוס וטרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/03/2010 | 20:42 | מאת: מיכל

שלום רב. האם ידוע לך על בדיקת שמן קוקוס בהקשר של טרשת נפוצה? האם לחולה בטרשת נפוצה יהיה נכון לצורכו? תודה

26/03/2010 | 08:46 | מאת: צביקה קורן

מיכל שלום, לשמן קוקוס היו עד לאחרונה "יחסי ציבור" גרועים. לאחרונה התפרסמו כמה עבודות המוכיחות את היתרונות הבריאותיים שלו במניעת מחלות, באיזון משקל ובטיפול במחלות. אפשר ורצוי להשתמש בשמן קוקוס לחולי טרשת נפוצה, אבל חשוב שיהיו עוד שמנים איכותיים כמו שמן זית, אבוקדו, שקדים ואגוזים. כמובן שהתזונה צריכה להיות טבעית ואיכותית. שמן קוקוס זה לא "תרופה" - זה מזון. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית