שום - מסוכן ?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/03/2010 | 21:10 | מאת: יגאל

שלום רב. ביום ו' האחרון בתוכנית רדיו ברשת ב' רואיין אדם שנשמע סמכותי ואגב שיחה בנושא השום ותכונותיו, הוא טען שתהליך גידול השום דורש שימוש בחומרים רעילים ביותר, אחרת אין גידול שום, פרט לגידול אורגני וגם בו היבול יהיה כמחציתו בגלל מזיקים שונים.נראה שהדובר יודע על מה הוא שח.הדבר מאוד מדאיג כי לציבור זרם מידע על השום כמזון מיטיב. אני מניח שדבריו נכונים. מה דעתך ?

21/03/2010 | 08:43 | מאת: טובה בר-שאן

יגאל שלום לשום עצמו יש תכונות ריפוי נפלאות. הבעיה היא לא השום אלא חומרי ההדברה ששמוש בהם אנו יודעים מהווה סכנה ממשיחת לבריאות הציבור. לכן עצתי לך לקנות שום אורגני. בברכת חג פסח שמח בהצלחה טובה בר- שאן .

מנהל פורום תזונה טבעית