חומץ תפוחים טבעי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/03/2010 | 12:46 | מאת: סלביה

שמעתי שחומץ תפוחים טבעי עוזר לפיטריות בציפורניים ובגוף ומאוד טוב לגוף בכלל. קניתי חומץ תפוחים טבעי אורגני מבית טבע. השאלה שלי אם אני סובלת ממעיים רגיזים האם זה טוב לשתות 1 כף של חומץ תפוחים? ומה באמת יתרונות החומץ?

19/03/2010 | 04:46 | מאת: טובה בר-שאן

סלביה שלום יש הממליצים על שתיית חומץ תפוחים בבוקר. הם טוענים שזה מטהר את הגוף. החומץ הטבעי מכין את מערכת העיכול על ידי טעמו החמוץ. הטעם גורם ליצור יעיל של חומצות קיבה וחימום הקיבה. למי שיש מערכת עיכול חלשה ועיכול לקוי זה בהחלט יכול לעזור. אולם זה לא מספיק למעי רגיז יש לעשות שינוי בתזונה ובאורח חיים. בברכה חג שמח טובה בר- שאן

28/06/2010 | 13:06 | מאת: נעם

אדם ללא תואר או תעודה, אמר לי שחומץ תפוחים אורגני מומלץ תוצרת חוץ. אני מצטט "גורם להורדה במשקל". ממה שידוע לי אין אוכל או משקה שיכול להוריד במשקל. אני מעוניין בבקשה בתשובה מקצועית ומנומקת תודה.

28/06/2010 | 13:07 | מאת: נעם

אדם ללא תואר או תעודה, אמר לי שחומץ תפוחים אורגני מומלץ תוצרת חוץ. אני מצטט "גורם להורדה במשקל". ממה שידוע לי אין אוכל או משקה שיכול להוריד במשקל. אני מעוניין בבקשה בתשובה מקצועית ומנומקת תודה.

מנהל פורום תזונה טבעית