טפיל בלסטוציסטיס הומיניס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/02/2010 | 12:46 | מאת: מלי חיים

כשלש שנים אני סובלת כאב מאד חזק בבטן למשך כ10 ד' מלווה בתחושת חולשה מאד גדולה וגרד בכפות הידיים. סופו הוא יציאה רכה . התופעה שחזרה אחת לכשמונה חודשים חשבתי שזה וירוס. בחדשיים האחרונים חזרה שלש פעמים. עשיתי בדיקת צואה והתגלה הטפיל בלסטוציסטיס הומיניס. מהו הטיפול המוממלץ לטפיל זה? תודה מראש על ההתייחסות והתשובה.

01/03/2010 | 06:22 | מאת: טובה בר-שאן

מלי חיים שלום בטפיל בלאסטוציסט הומיניס יש לטפל בצמחי מרפא ובתזונה . בכל מקרה המלצתי לך ללכת לרופא המומחה לטפילים בצמחי מרפא יש מקום לקחת כמוסות של אורגנו פראי וקנדיד אמזון . וכמובן פרוביוטיקה. חשוב מאוד שתלכי ליעוץ בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית