חלבון ופירות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב קראתי שהפירות מכילים אחוז מסויים של חלבון (חלק יותר, חלק פחות). מכיוון שעיכול הפירות הוא ממש קצר - האם החלבון שבהם בכלל עובר פירוק? (ידוע שפירוק חלבון דורש תנאים חומציים) האם הוא נספג ברמה טובה?
לקריאה נוספת והעמקה
עידן שלום, הפירות מכילים כאחוז אחד של חלבון. זה לא חלבון מלא, אלא כמה חומצות אמינו. אין שום בעיה בעיכול של החלבון המצוי בפירות, אבל כמובן שזה לא אמור להיות מקור החלבון היקרי שלנו. בהצלחה צביקה קורן