תוספי תזונה פרוביוטיים - אצידופלוס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/01/2010 | 00:29 | מאת: רחלי

שלום, ברצוני לדעת מתי כדאי לקחת את התוסף אצידופלוס? וכמה כדורים ביום? יחד עם הארוחה, או אחרי הארוחה?

19/01/2010 | 11:51 | מאת: עידו

עם הארוחה.. תלוי במינון החיידקים .. ישנתם תכשירים עם עד 450 מיליארד חיידקים (VSL#3) ישנם עם 25 מיליארד (ביו25) וישנם "רגילים" עם כ1.5 מיליארד - 2.5 מילארד.. אחד בבוקר ואחד בערב של הרגילים יכול מאוד לסייע (לפחות למחלת קרוהן)

21/01/2010 | 14:24 | מאת: איציק לביא- סאנריידר

כחלק "מעשיית הרושם" החברות השונות מתהדרות במספרים גדולים. אבל לא הגודל (הכמות) היא שקובעת, אלא כמה מהם אכן נספגים בגוף.

19/01/2010 | 15:08 | מאת: צביקה קורן

רחלי שלום, בדרך כלל לוקחים תוספי תזונה עם האוכל. לגבי פרוביוטיקה, יש הממליצים לקחת בין הארוחות כדי למנוע הרס של החיידקים על ידי חומצת הקיבה. בהצלחה צביקה קורן

07/10/2012 | 17:58 | מאת: איריס

מה יותר טוב לקחת את הרגילים פעמיים ביום או את הביו-25מיליארד פעם ביום\או פעם בימיים??יש איזה משהו רע ב25מליארד אולי זה מוגזם ומפר את האיזון ?ואם אני בדיוק מסיימת טיפול באנטביוטיקה מטרג'יל מה הטיפול הפרביוטי המומלץ?אם אני אקח פרביוטיקה לחודש ואז אפסיק תיהיה בעיה? אשמח מאוד לתשובה תודה רבה!

מנהל פורום תזונה טבעית