אבקת אפייה/סודה לשתיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/01/2010 | 21:02 | מאת: עומר

שלום, למיטב הבנתי אבקת אפייה וסודה לשתייה שניהם כימיקלים, שניהם מזיקים. שאלתי היא קודם כל האם יש תחליף טבעי? כלומר האם ניתן להכין עוגיות שהן לא בלוק ללא אבקת אפייה? (בלחם כמובן יש שמרים - השאלה היא לגבי עוגיות) דבר שני - מדוע ישנם מאכלים אורגניים המאושרים ע"י אגריאור ומכילים אבקת אפייה? תודה, עומר.

18/01/2010 | 13:39 | מאת: צביקה קורן

עומר שלום, סודה לשתייה ואבקת אפייה הם סוג של מלחים. אני מסכים איתך שכדאי להימנע מצריכתם. אני מופתע שאתה מתפלא שניתן למצוא בחנויות טבע מוצרים לא ראויים לאכילה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית