כמה זמן נשמר סלט

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/01/2010 | 15:20 | מאת: רביב

שלום, שמעתי, שאחרי שחותכים ירקות לסלט, אין טעם לאכול את הסלט אחרי יותר מכמה שעות. האם זה נכון? כמה זמן אחרי חיתוך הירקות עוד יש טעם לאכול אותו? תודה רביב

18/01/2010 | 13:35 | מאת: צביקה קורן

רביב שלום, אם אתה כבר רוצה להיות "אדוק" וצדיק, לא כדאי בכלל לחתוך את הירקות לסלט, אלא לאכול את הירק השלם... כל מגע עם סכין מתכתי "מקלקל" את הירק. כמובן שאני לא ממליץ להיות כלכך קיצוני. הסלט ראוי לאכילה גם אחרי כמה שעות ויש "טעם" לאכול אותו (בתוספת לימון, שמן זית ופטרוזיליה). בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית