גזים מרובים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/01/2010 | 23:32 | מאת: סובלת

שלום, לאחרונה אני סובלת מאוד מגזים.מזה כ-3 חודשים איני שותה חלב,אוכלת כף קוטג ויוגורט פרוביוטי ביום.המליצו לי להוסיף גם תוסף תזונה פרוביוטי. התופעה מעיקה בעיקר משעות אחה"צ(אחרי ארוחה)ולא ממש משנה מה אכלתי. המצב קשה ואנינמנעת מלשהות בחברה. אנא עזרתכם!

11/01/2010 | 12:41 | מאת: צביקה קורן

לסובלת שלום, השאלה עלתה רבות בפורום - תבצעי חיפוש על המילה "גזים" ותמצאי טיפים רבים. אם לא סבלת מגזים בעבר, חשוב לבדוק אם זה קשור לשינוי תזונתי, תרופות שהתחלת לקחת, מחלה, או סיבה אחרת. בהצלחה צביקה קורן

29/01/2010 | 12:28 | מאת: חן

סבלתי מאותה בעיה ומצאתי פתרון טבעי ובריא ואפילו יותר אפקטיבי מכדורים נגד גזים: כפית זרעי שומר- פשוט ללעוס טוב טוב עד שכול השמנים בזרעים יוצאים ואז לבלוע- נכון שבהתחלה זה קצת לא נעים אבל זה עובד כמו קסם וזה מאוד בריא לגוף!

מנהל פורום תזונה טבעית