דיאטת ד"ר מייזלס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/01/2010 | 09:31 | מאת: נועה

בעיתון של שבת פורסמה דייאטת ד"ר מייזלס וצוין שיש מכשיר שממיס שומנים ללא כאב וללא תופעות לוואי וכן מצר הקפים. האם שמעתם על זה משהו? האם יש אמת בפרסום? מה האמת? אשמח לקבל תשובתכם כי זה נראה לי יותר מידי קל כדי שיהיה אכן כך. ( עד כה ידעתי שאין ניסים בהרזייה...)

10/01/2010 | 12:22 | מאת: טובה בר-שאן

נועה שלום אין לי מושג לגבי המכשיר הממיס שומנים לגבי הדיאטה ידוע לי שהיא דיאטה היפוגליקנית הנותנת מזונות שלא מעלים מהר את הסוכר בדם. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

03/02/2011 | 10:22 | מאת: סקפטית

הצלחת לברר משהו עליהם?

מנהל פורום תזונה טבעית