המשך ל"משקל"

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/01/2010 | 00:17 | מאת: פשוט אני

כתבתי שאלה בקשר לתגובה שהגבת לי בהודעה "משקל". כנראה שלא ראית אותה אז אני חוזרת עליה: תודה רבה על התשובה, אבל אני לא מבינה מה הקשר בין חומצות שומן למשקל שמתנדנד בצורה כזו. מלבד זאת, אני אוכלת יוגורט. זה לא נחשב לחלבון?

06/01/2010 | 10:56 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, ההסבר שלי הוא - הירקות מכילים הרבה אשלגן, הם משתנים וגורמים לירידה במשקל. אם תאכלי מאוזן ומגוון, לא יהיו שינויים חריגים. אגב, גם בתקופת המחזור מופיעים שינויים במשקל הגוף. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית