מיצים המסייעים ליציאות..........

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/01/2010 | 09:48 | מאת: אתי

אילו מיצים[רצוי פירות]יכולים לסייע לי בניקוי הגוף והתרוקנות? כשהייתי שותה בבוקר מיץ מסלק אדום+גזר זה היה עושה פלאים רק שמשום מה הסלק התחיל לגרום לי לבחילות והקאות קשות אז הפסקתי לגמרי. עשב חיטה גם כן גרם לי לבחילות והקאות. יש לי בעיה בהתרוקנות וחשוב לי לטפל בכך.

04/01/2010 | 09:59 | מאת: אתי

אני יותר מתכוונת להתרוקנות וניקוי מעמיק של הגוף בגלל שאני סובלת מעצירויות הייתי רוצה תכשיר שיסייע בניקוי הדפנות לעומק

05/01/2010 | 08:00 | מאת: צביקה קורן

אתי שלום, הנושא של טיפול בעצירות עלה רבות בפורום - תעשי חיפוש על המילה "עצירות" עצירות נגרמת, בדרך כלל, מתזונה לא נכונה וחוסר פעילות גופנית. הטיפול בעצירות צריך להיות על-ידי הכנסת תיקונים בתזונה ולא על ידי לקיחת "תכשירים", משלשלים או "תרופות טבעיות" אחרות. מציע לך לפנות בהקדם ליעוץ אישי בתזונה טבעית ולא לחפש תרופות פלא. טובה ואני נותנים יעוץ אישי. טיפ: נסי סלק מבושל. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית