משקל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/01/2010 | 01:14 | מאת: פשוט אני

הגובה שלי 163 ס"מ. כשאני נשקלת המשקל שלי נע בין 46 ל48. רוב הזמן אני אוכלת מלא ירקות (כ2 קילו ביום) ויוגורט דיאט לפחמימות אני אוכלת סובין חיטה ומדי פעם בראנפלקס. אני גם שותה ממש הרבה (לפחות 3 ליטר ביום). בימים שאני אוכלת ירקות במינון נורמלי ולא שותה כל כך הרבה המשקל שלי יורד ל44-45. באמת הגיוני שהגוף אוגר כל כך הרבה נוזלים?

04/01/2010 | 06:25 | מאת: טובה בר-שאן

פשוט אני שלום כן יתכן מאוד כיוון שאת לא אוכלת מאוזן כלל חסר לך חלבונים וחומצות שומן חיוניות. החשובות כל כך לתהליכי גוף תקינים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

04/01/2010 | 16:43 | מאת: שוב אני

תודה רבה על התשובה, אבל אני לא מבינה מה הקשר בין חומצות שומן למשקל שמתנדנד בצורה כזו. מלבד זאת, אני אוכלת יוגורט. זה לא נחשב לחלבון?

מנהל פורום תזונה טבעית