איזה בוטנים מומלץ לאכול?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/12/2009 | 21:48 | מאת: בוטנים

יש מלא סוגים של בוטנים, איזה הכי בריא? תודה!

01/01/2010 | 07:00 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, בוטנים זה מזון בעייתי. א. לא רצוי לאכול חי בגלל חומר מסויים שעלול להזיק ב. לא רצוי לאכול קלוי מכיוון שהקלייה הורסת את השמנים הטובים. ג. בוטנים זה אחד המזונות האלרגניים ביותר. ישנם הרבה תחליפים בצורת שקדים, אגוזים וזרעים. בכל מקרה לא מומלץ לאכול קלוי ומלוח. בהצלחה צביקה קורן

01/01/2010 | 15:09 | מאת: בוטנים

באגוז אחד אומרים שיש 30-35 קלוריות בשקד אחד יש בין 7-10 קלוריות ככה ש-3 אגוזים שזה כלום ולא משביע, יוצא 90-105 קלוריות. ו-10 שקדים שזה גם כלום ולא משביע יוצא 70-100 קלוריות. יש דברים פחות משמינים?

מנהל פורום תזונה טבעית