שלום לגבי תה מצמחים להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/12/2009 | 02:43 | מאת: שרונה

שלום רב, קניתי מחנות תבלינים תה שמורכב מכל מיני צמחים זה היה במשקל בחנות כך שאין ממש פירוט מה התה מכיל. רציתי רק לדעת מזה מכיל אשמח לקבל ידע..והאם יש הגבלה בשתייה של תה מצמחים מסוג זה תודה.

01/01/2010 | 07:30 | מאת: צביקה קורן

שרונה שלום, אני לא מכיר את התה שקנית חבל שאת קונה מוצר מבלי לדעת מה הרכיבים שלו. גם צמחים יכולים להזיק...! הורדת רמות כולסטרול לא נעשית רק באמצעות צמחים, אלא בגישה הוליסטית הכוללת שיניים בתזונה, פעילות גופנית, תוספים ו.. צמחי מרפא. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית