סוגי אוכל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/12/2009 | 19:42 | מאת: שימי וקנין

האם פלפלים קשים לעיכול ומקשים על יציאה?האם בכלל דברים קשים יותר כמו קרקרים,אפילו חטיפי גרנולה מקשים על היציאה?מה עם חומוס טוב ליציאות או חוסם?ולבסוף האם עמבה טוב למי שיש לו בעיות חומציות או שדוקא מדובר במאכל בריא תודה מראש

29/12/2009 | 06:25 | מאת: צביקה קורן

שימיש שלום, פלפלים, גרנולה, קרקרים, חומוס לא אמורים לגרום להפרעות עיכול לאדם רגיל. אם ישנה רגישות למזון צריך לבדוק ולאבחן. ראה את התשובה שנתתי למעלה לסטודנט. עמבה ומאכלים חריפים לא מומלצים בגישת התזונה הטבעית. מציע לך לפנות ליעוץ אישי בתזונה טבעית. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית