Finger Millet

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/12/2009 | 16:22 | מאת: שרון

שלום, האם משהו יודע לתרגם Finger Millet לעברית? Millet זה דוחן ואני מבינה שיש הרבה סוגי דוחן. האם יש שם סציפי לי Finger Millet בעברית? האם ניתן להשיג את זה בארץ? אם כן איפא. נאמר לי שזה בצבע אדום ובריא וקל לאיכול אפילו לתינוקות. האם מישהו יכול לאמת את זה. אודה על כל עזרה. שרון.

28/12/2009 | 07:11 | מאת: צביקה קורן

שרון שלום, מדובר בסוג של דגן שגדל באפריקה. הוא עשיר בחלבון ובסידן. טרם נתקלתי בו ואני לא יודע איך הוא נקרא בעברית. נסי בחנויות טבע להלן קישור להסבר נוסף ותמונה: http://en.wikipedia.org/wiki/Finger_millet בהצלחה צביקה קורן

28/12/2009 | 19:11 | מאת: שרון

תודה צביקה. חיפשתי בכמה מקומות בת"א והם לא מכירים את זה. יש איזה מקום/חנות טבע באיזור מרכז שאתה ממליץ לבדוק שם? תודה רבה, שרון

מנהל פורום תזונה טבעית