זה נכון שלא רצוי לשתות לאחר ארוחה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/12/2009 | 01:37 | מאת: thl ka,u,

כמו שרשום פה? ואם זה נכון אז מתי לשתות? ההרגל של שתייה ואכילה בייחד הוא פסול. שתייה בזמן ואחרי ארוחה, גורמת לדלול מיצי העיכול והפיכתם ללא אפקטיביים, וכן לשטיפת המזון במערכת העיכול, בלי שקבל פרוק כימי. התוצאה של תהליך זה הינה אי קליטה של יסודות המזון מהמזון, תסיסה ורקבון של המזון במערכת העיכול וספיגת הרעלים הנוצרים מכך במעיים, לדם. רעלים אלה הם הזרעים והשורשים של מחלות רבות. בנוסף זה גורם לבטן נפוחה, לגזים, לחולשה ועייפות לא מוסברים ועוד. http://brieut.goop.co.il/Web/?PageType=0&ItemID=37363

26/12/2009 | 07:44 | מאת: טובה בר-שאן

thi ka u שלום יש מקום לחכות חצי שעה ואחר כך לשתות בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

26/12/2009 | 13:01 | מאת: thl ka,u,

ולא לחכות.. לא ידעתי את זה. כולם שותים לאחר הארוחה

מנהל פורום תזונה טבעית