נוטרמיגן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/12/2009 | 23:28 | מאת: ליה

שלום רב רציתי לדעת האם יכול להיות מצב בו תינוק רגיש לתירכובת חלב מסוג נוטרמיגן? בני רגיש לחלב ולסויה, והרופא נתן לנו תרכובת חלב שנקראת נוטרמיגן. יש בי פחד לנסות את התרכובת בגלל הנסיונות הקודמים. אשמח לקבל תשובה מהירה תודה ליה

26/12/2009 | 07:47 | מאת: טובה בר-שאן

ליה שלום נוטרמיגן זה מזון רפואי: נוסחה היפו אלרגנית מיועדת לתינוקות הסובלים: מרגישות לחלבון, אי סבילות לפחמימות, או הפרעות העיכול או הפרעות בספיגת שומן או חלבון. אל תפחדי זאת פורמולה מצויינת נסי בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית