דיאטה רצחנית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/12/2009 | 19:42 | מאת: חסוי

שלום רב! אני כבר אצל דיאטנית חודש עכשיו במשך החודש ירדתי רק 7 קילו.. המשקל שלי היה 80.8 וגובהה שלי 1.58 אני אמור לשקול 55 עכשיו אני מוכן לדיאטה רצחנית אני הפסקתי אם דברים מתוקים שתיה וכו' ברצוני לשקול 55 בתוך 3 חודשים האם זה אפשרי או לא .. אשמח לקבל עצות לגבי דעתי..

26/12/2009 | 07:51 | מאת: טובה בר-שאן

חסוי שלום ירדת יפה מאוד לא ממליצה על דיאטה רצחנית ירידה מאירה תוביל גם לעליה מהירה עדיף לאט לאט עם שינוי הרגל של תזונה לכל החיים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית