שמן אורגנו פראי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/12/2009 | 12:51 | מאת: הלן

שלום האם שמן אורגנו פראי יכול לעזור בהתמודדות עם חידק הליקובטר פילורי אם כן מה משך הטיפול ? תודה

24/12/2009 | 07:51 | מאת: צביקה קורן

הלן שלום, לפי הספרות המקצועית הוא אמור לעזור, אבל אני לא ממליץ להשתמש ב"תרופות טבעיות" ללא הדרכה והשגחה וללא ביצוע שינויים בתזונה ובאורח החיים. קחי בחשבון שהחיידק הזה נמצא אצל רוב האנשים בקיבה. תזונה קלוקלת ומתח גורמים לו לשגשג, להתפתח ולגרום נזק לדופן הקיבה. בהצלחה צביקה קורן

01/03/2010 | 15:34 | מאת: יוסף

שלום מנסיוני שמן האורגנו בתוספת של שמן זית כנשא ומדלל, מעולה לטיפול במזהמי מעיים כדוגמת הליקובקטר פילורי וקנדידה. לאחרונה נכנס לשוק מוצר בשם דיפנדר של חברת פיור הכולל שמן אורגנו ואובליפיחה שמעבר לפעילות אנטיביוטית מובהקת הוא תורם לשיקום ריריות- אודות לאובליפיחה.ממליץ בחום יוסף - נטורופת

מנהל פורום תזונה טבעית