ליחה תמידית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/12/2009 | 20:44 | מאת: שמחה

שלום לך אני מעולם לא עישנתי אך מידי יום ב-4 עונות השנה אני חייבת להוציא ליחה. המצב הופך לבילתי נסבל בעונת הסתו{ עכשו}ובחורף אני מגיעה למצב של ליחה צמיגה ואין ביכולתי להוציא אותה ואז אני סובלת מדלקת במיתרי הקול עם חום טיפול באנלציה ואנטיביוטיקה אני מרגישה רגועה רק לאחר הקאה. מה עלי לעשות בנדון?????עזרתך

21/12/2009 | 06:52 | מאת: צביקה קורן

שמחה שלום, את צריכה למצוא את הסיבה לליחה. אם זה על רקע של זיהום חיידקי צריך לטפל בצורה אחרת מאשר אם הרקע הוא אלרגיה למזון, או תזונה קלוקלת. בשלב הראשון חשוב לחזק את המערכת החיסונית ולהוריד מהתזונה מזונות הנחשבים אלרגניים. תורידי לשלושה שבועות כל מוצרי החלב וחיטה. אחר כך בהדרגה חוזרים לתזונה נכונה. חשוב מאד שתפני ליעוץ אישי בתזונה טבעית ולא תסתפקי בעצות חינם הניתנות בפורם זה או אחר. טובה ואני נותנים יעוץ בתזונה בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית