מעי רגיז?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/12/2009 | 11:23 | מאת: מיכל

שלום רב בת 34, לפני מספר שנים נמצא אי סבילות ללקטוז. כמו כן, מילדות במצבי לחץ אני רצה לשירותים. בחודשים האחרונים תקופה מאוד לחוצה. ישר על בבוקר אחרי קפה שחור או מיץ רימונים יש לי כאבי בטן וקיבה רכה. כמו כן, 2 ארועים בהם לא אכלתי מהבוקר ואז בערב הרבה מרק עוף ירקות וישר כאבי בטן ושלשול מימי מרוקן. איזו תזונה מומלצת?

18/12/2009 | 07:23 | מאת: צביקה קורן

מיכל שלום, התופעה של "מעי רגיז" נובעת ממצבים נפשיים ומתזונה לא נכונה ש"מרגיזה" את המעי. כדאי לעשות RESET למערכת בצום מיצים של כמה ימים ואחר כך לעבור לתזונה טבעית ואיכותית וכמובן לטפל בצד הנפשי. הואיל ואנחנו לא נוהגים לתת יעוץ אישי במסגרת הפורום אני מציע לך לפנות ליעוץ אישי תזונה טבעית. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית