רמת טריגליצרידים גבוהה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/12/2009 | 08:43 | מאת: מיטל

בת 33 סובלת מרמות גבוהות של טריגליצלידים בדם מזה שנים. 500 בבדיקות האחרונות. האם במצב כזה כדאי לקחת טיפול תרופתי? האם שום מוריד בצורה משמעותית טריג'? מה מומלץ לקחת להורדה משמעותית של טריג' (מעבר לתזונה נכונה וספורט)?

16/12/2009 | 05:36 | מאת: טובה בר- שאן

מיטל שלום מצב הטריגליצרידים שלך מאוד לא טוב אל תשחקי עם זה. חשוב ביותר שתלכי להתיעץ עם נטורופטית שתתאים לך תזונה נכונה ותוספי תזונה. בנוסף חשוב מאוד שתתיעצי עם רופא מומחה ולא תסתפקי בטיפים מהפורום. יש מקום לקחת אומגה 3 שמוריד את הטריגליצרידים. בברכת חג אורים שמח ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית