עשב חיטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/12/2009 | 14:36 | מאת: אורינה

שמעתי רבות על עשב חיטה ולהלן שאלות: 1- מהם יתרונותיו וחסרונותיו הבריאותיים 2- איפה קונים 3- אייך אוכלים? בלי בישול, עם בישול... 4- אייך סוחטים ואם אין באפשרותי לסחוט אז אייך לאכול אותו כדי להנות מיתרונותיו התזונתיים 5- כמה קלורעיות יש ב- 100 גר' או שזה דיאטטי תודה מראש

12/12/2009 | 20:41 | מאת: צביקה קורן

אורינה שלום, למיץ עשב חיטה יתרונות רבים. אין לי אפשרות לפרט כאן את כולם - תקראי באתר שלי או באינטרנט. http://www.zom.co.il/article.aspx?itemId=48 קונים בכל חנות טבע המוכרת מזון אורגני רצוי לסחוט במסחטה מיוחדת, אבל אפשר גם לטחון בבלנדר עם כוס מים , לסנן ולשתות. אפשר גם ללעוס ביסודיות את העשב, למצות את המיץ ולירוק את הסיבים. קלוריות - זניח. מציע לך להתמקד ביתרונות הבריאותיים ולא בקלוריות. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית