אלרגית ללקטוז

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/12/2009 | 20:56 | מאת: יפעת

אני בסוף שבוע שביעי ומרגישה רעב לחלב. הבעיה היא שאני אלרגית ללקטוז אפילו מחלב עיזים. אני משתדלת לאכול אגוזים שונים ושקדים, אוהבת טופו, אצות ואוכלת דגים לפחות פעמים בשבוע. מה עוד אפשר לאכול על מנת שאוכל לוודא שאני אוכלת את הכמות הנדרשת ליום. תודה.

12/12/2009 | 06:56 | מאת: טובה בר-שאן

פעת שלום לפי מה שאת מתארת את אוכלת מצויין חשוב לאכל ירקות, פרות, קטניות כמו חומוס, עדשים ,שעועית ירוקה וצהובה, שעועית מש , דגנים מלאים כמו אורז מלא, קינואה ושמנים טובים כמו שמן זיית וכ'ו. בברכת יג אורים שמח בהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית