צמחים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/12/2009 | 15:12 | מאת: אלעד

אילו צמחים כדאי לשתות בתור חליטה לפני האוכל ואילו אחרי לעיכול טוב יותר?או בכלל בתור צמח תבלין כמו מנטה או נענע או שצמחים בתור חליטה יש לשתות רק לפני האוכל? ומה התועלת בכך אם יש?

08/12/2009 | 10:14 | מאת: צביקה קורן

אנחנו לא שותים לפני, בזמן ואחרי האוכל. כדאי לשתות שעה עד שעתיים לפני ואחרי האוכל. יש שפע של צמחים מהם ניתן להכין חליטה טובה ומבריאה כדון: נענע, קמומיל, שומר, מליסה, לואיזה, עשב לימון ועוד. אם ישנה בעיה רפואית, כדאי להתייעץ עם הרבליסט. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית