כונון המחשבה להרזיה טבעית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/12/2009 | 10:05 | מאת: אהרון

לפני שנה שקלתי 89 ק"ג והיום אני פחות 35 ק"ג ו גם אני הייתי בהרצאות של דוד ברוכים אין עליו ושמעתי שעכשיו יש סופשבוע באילת במלון קיסר ב 14 בינואר ראיתי פרסום בישראכרט . לומדים להבין שאוכל זה בעצם זרמים חשמליים "רגע אחת של נחת שלושים שנה בתחת" לומדים להבין על הסופר אגו על ה "איד" ועל הצורך הקיומי שלנו לאכול חומר שהוא ממש מעניין גם על תזונה אמתית ומה קורה לגוף שאוכלים מה לומדים להבין ולא רק לספור קלוריות חבל שבבתי הספר לא מלמדים תזונה ולא מספרים לנו על המשמעויות של אכילת שומן רויי ושל כל המוצרים המכילים חומרים משמרים בדוגמות "אוכל לחמם ולהגיש" ממש אבל ממש חובה ללמוד על הדבר הבסיסי ביותר מה אנחנו מכניסים לפה שלנו ומה המשעות של כך . מדהים שהכל מתחיל בחשיבה

05/12/2009 | 19:02 | מאת: ליטל

זה ממש נכון הכל אבל הכל מתחיל מהמוח רק הוא שולט במה אנחנו מכניסים לפה איפה נירשמים?

מנהל פורום תזונה טבעית