ויטמין B12

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/12/2009 | 15:28 | מאת: ענבר

שלום רב! אני סובלת מויטיליגו והמליצו לי לקחת תוספת של ויטמין B12. קניתי בבית מרקחת כדורים בשם NERVOBION ותכולתם היא: Vitamin B1- 100mg Vitamin B6- 100mg Vitamin B12- 1mg רציתי לדעת אם כדור אחד ליום אינו מכיל כמות גדולה מדי של ויטמין B12, מאחר שבדקתי את הכמות היומית המומלצת והיא 3 מיקרוגרם ליום. את הכדורים השגתי ללא מרשם רופא. תודה רבה, ענבר.

04/12/2009 | 15:31 | מאת: ענבר

שכחתי לציין שאני צמחונית. תודה.

04/12/2009 | 15:37 | מאת: צביקה קורן

ענבר שלום, זאת אכן כמות גדולה מהדרוש, אבל העודף מופרש בשתן. אחרי כחודש את יכולה לקחת 2-3 פעמים בשבוע (במיוחד אם זה לא שיפר את מצב העור). בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית