אבל.......................

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/12/2009 | 09:47 | מאת: אסתר

נאמר לי על ידי הרופא לא לאכול מצליבים עקב תת פעילות חריפה של בלוטת התריס.זה לא שאני לא גונבת כרוב אבל................?לא לאכול בטנים חרדל מצליבים וסויה חד משמעית!נכון או לא נכון? תודה ויום טוב

02/12/2009 | 10:53 | מאת: צביקה קורן

אסתר שלום, לא תמצאי כאן בפורום מישהו שיסתור את דברי הרופא שלך. הוא מכיר אותך וכדאי שתמלאי את הוראותיו. (הפעם הוא גם צודק!) בהצלחה צביקה קורן

02/12/2009 | 11:47 | מאת: אסתר

אם כך אצטרך להמשיך לגנוב את הכרוב האהוב שלי......................לפחות אנחם את עצמי כרגיל שאם הוא הורס את האלטרוקסין הוא עוזר לסכרת...נו שויין-גנבת הכרוב תמשיך בפעולה! תודה ענקית על המענה המיידי והברור. יום מבורך-אסתר

מנהל פורום תזונה טבעית