ארטישוק-שוק

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/11/2009 | 13:13 | מאת: דן

שלום ארטישוק ירושלמי מה הדרך הטובה ביותר לאכלו בלי לנפח הבטן , ושיהיה הכי פחות גזים . 1)מקולף חי.כמו שהו 2)מבושל ( מאודה) עם הקליפה 3)אפוי בתנור עם הקליפה 4) האם לכולם עושה גזים? או אני מגזים בכמות לארוחה ( בערך 380 גרם) + סלט . ולפעמים מוסיף ת"א בינוני+ בטטה.לארוחה זו . תודה

לקריאה נוספת והעמקה
07/11/2009 | 20:37 | מאת: צביקה קורן

דן שלום, ארטישוק ירושלמי גורם לגזים אצל הרבה אנשים. רצוי לבשל אותו באדים או במים. תיבול עם תערובת טחונה של זרעי שומר, קינמון, כוסברה והל עשויה להפחית את כמות הגזים. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית