בעית ליחה כרונית -האם יש פתרון תזונתי?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/11/2009 | 16:57 | מאת: רינה

שלום. יש לי בעית ליחה קבועה בגרון. עם צורך לירוק, או לקנח את האף עשרות פעמים ביום. אני בת 40. אוכלת יחסית די מעט. תזונה דלת שומנים. אשמח לדעת אילו מזונות גורמים לליחה, כדי שאפסיק אותם. תפריט יומי כולל: דגני בוקר+ חלב עיזים. פיתה +ביצה +ירקות (עגבניה, מלפפון, זיתים, גזר) +קוטג' או חמאה. שוקולד מריר מרק עוף מידי פעם אורז או פסטה.

05/11/2009 | 16:41 | מאת: צביקה קורן

רינה שלום, יש קשר לתזונה, אם הסיבה היא תזונתית. אני מציע שתפני לרופא המשפחה או לא.א.ג לבדיקת קיום חיידק שגורם לליחה. אם זה יישלל - תורידי מוצרי חלב וסוכרים למשך 3 שבועות. מזונות אלה נחשבים כמייצרי ליחה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית