עצירות בן שנתיים וח צי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/11/2009 | 21:44 | מאת: שרון

שלום רב אני ישראלית החיה בקנדה. לצערי, יש פה תופעת עצירות די שכיחה ובני נמנה עמה. הייתי שמחה לדעת אם PEGLAX הוא למעשה שם נוסף לתרופה A LAX A DAY איני בטוחה אם זו אותה התרופה ואיני מוצאת PEGLAX כאן לתשובתך המהירה אשמח

05/11/2009 | 21:34 | מאת: צביקה קורן

שרון שלום, אני שולל שימוש בכל המשלשלים למיניהם במיוחד לילדים קטנים (או גדולים). הדבר עלול לגרום לתלות בתרופה, עצלות מעיים ועצירות כרונית. הטיפול בעצירות צריך להיות באמצעות תזונה נכונה בלבד (בהנחה שאין חסימת מעיים או בעיה רפואית אחרת). מציע שתפני ליעוץ אישי בתזונה טבעית באזור מגורייך. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית