כיצד להשמין בזמן הכי מהר שאפשר?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/10/2009 | 17:19 | מאת: אמיר

אני בן 23 גובה מטר80 שוקל 56 קילו ואני אוכל הרבה בעיקרון לרוב 2-3 ארוחות מלאות אני מגיעה ל60 גג ואז שוב יורד ל56 מה לעשות <<<??? אשמח לקבל תשובה באיימיל. בגלל שאיני נמצא באתר זה קבוע ונכנסתי לפה פעם ראשונה אז עדיף לענות לי באיימיל....

31/10/2009 | 18:07 | מאת: מעין

אני יכולה לתרום לך כמה רקמות שומן טובות בכיף אם בא לךXD

03/11/2009 | 19:39 | מאת: CatMan

2 דברים אתה צריך לעשות- הראשון הוא להגדיל אחוזי שומן בתזונה, ע"י שילוב אגוזים ושקדים וכו. במזון שלך. גם כדאי לך לאכול כל דבר שיש בשם שלו "אנרגיה" כי מדובר בקלוריות עודפות וזמינות. אין בעיה להגיע לכמות קלוריות גדולה כל יום, צריך לשים בתיק שקית שקדים וחבילה של אנרג'י-בר ולסיים אותם במהלך היום מ ל ב ד האוכל הרגיל. השני - לבדוק ברצינות למה הגעת למצב הזה. כי זה יכול להיות סימן לבעיה רפואית שצריך לפתור, ועדיף בגיל צעיר. זו לא בעיה לדיאטן אלא לרופא. צריך לעשות בדיקות מקיפות (דם, שתן) ולחפש מה הערכים החריגים. חייב להיות רמז לזה. אם זו תופעה משפחתית אולי יש מרכיב גנטי, ואולי מישהו במשפחה כבר גילה על עצמו מה מקור הבעיה. כיוונים - בעיות סוכר, בלוטת התריס, אלרגיה למזונות מסוימים, או טפילים. בבדיקות טפילים אל תסתמך על קופ"ח אלא רק מעבדה פרטית. אני ממליץ על "מזור" בפ"ת. הבדיקות של קופ"ח מיושנות ולא מגלות כלום, לצערי.

24/04/2012 | 08:52 | מאת: טוני

אני בן 22 ואני שוקל 63 קילו אני רזה ברמות הגובה שלי 1.83 יש מצב זה בעיה רפואית? אבל כל החיים הייתי רזה

מנהל פורום תזונה טבעית