שיקום רקמות ועצבים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/10/2009 | 13:08 | מאת: שני;

שלום, אשמח לדעת אילו מזונות ו/או תוספי מזון יכולים לעזור לחידוש רקמות ופעילות עצבים? קצת פרטים: השאלה נשאלת בעקבות צניחה של אברי האגן אחרי לידה

31/10/2009 | 08:26 | מאת: טובה בר-שאן

שני חשוב מאוד : 1. לעשות ספורט במיוחד שיטת פאולה שהיא מיוחדת וחשובה ביותר לצניחת האגן. 2. לאכל מזונות המכילים חלבונים כמו קטניות דגים. 3. לאכל מזונות המכילים ויטמיני B כמו לחם מלא , אורז מלא ,קטניות אגוזים ושקדים. 4. הרבה עלים ירוקים המכילים את מכלול מינרלים שחשובים לשרירים ולמע' העצבים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית