ממרח שקדיה טחינה וסילאן כתחליף למטרנה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/10/2009 | 14:59 | מאת: רותם

שלום רב, ביתי בת שנה ינקה עד גיל 5 חודשים. סובלת משיעולים כרוניים והרבה ליחה. בשמני שיעול וליחה נראה כי פורמולת מטרנה צמחית (סויה) כבדה לה ומגרה את הגרון לשיעול חזק והקאות חוזרות. הרופאים לא איבחנו דבר מה חריג. שאלתי היא האם ניתן לתת לה תחליף של שקדיה, טחינה וסילאן או /ו מוצרים אחרים מבלי לפגוע בתזונתה. יש לציין כי היא אוכלת הכל מתחום המזון המוצק, אך לא בכמויות מספקות עד כדי ויתור על הפורמולה. כמו כן אוכלת כ 4/5 בקבוקים ביום , מתוכם 1 /2 בלילה. על תשובתך אודה מאוד. רותם

31/10/2009 | 08:33 | מאת: טובה בר-שאן

רותם שלום אילו ממרח שקדיה ,טחינה וסילן היו המזון היחידי שאותו את נותנת לביתך ,אין ספק שלא יכול היה להחליף את המטרנה. אולם אם ביתך אוכלת הכל ומקבלת את כל המרכיבים שהגוף צריך אני לא רואה בעייה.הדבר היחידי שבסילאן יש הרבה סוכרים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית