דיאטה בתקופת הריון.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/10/2009 | 08:19 | מאת: אילנית

יש לי תקופות שאני אוכלת את הארוחה האחרונה שלי בשעה 19:00(ארוחה קלה) וזה עוזר לי המון לרדת במשקל ללא דיאטה.(אוכלת מספיק במשך שעות היום) השאלה שלי היא לידע כללי לפני הריון. האם כשאהיה בהריון אוכל לעשות הפסקה באוכל משעה 19:00? חברות אומרות שלאישה בהריון אסור לעשות דיאטות.או לצום זה נכון? תודה אילנית

31/10/2009 | 08:37 | מאת: טובה בר-שאן

אילנית שלום בוודאי שעדיף לא לעשות צומות ובטח שלא דיאטות בהריון. לגבי שאלתך "כשתגיע לגשר תחצי אותו". כיוון שזה אינדיבידואלי אצל כל אישה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית