תזונה מיטבית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/10/2009 | 11:57 | מאת: דין רוטר

לדר מרקולה יש אתר בריאות מהפופולארים בעולם,הוא טוען כל הצימחוניים חולים,אני פוגש אותם במרפאתי. הצימחוניים בעיקר הטיבעוניים טוענים אוכלי בשר חולים. הוצאת פוקוס מפרסמת ספרי בריאות שחלקם טוען צימחונות חלקם שולל נצימחונות. מה אומר מצדע התזונה ,האם יש לו בכלל דעה בעניין

31/10/2009 | 08:43 | מאת: טובה בר-שאן

דין רוטר שלום אין לי מושג מי זה מצדע התזונה. אך מקריאה רבה מאוד של ספרים ומאמרים ומנסיון של שנים בקליניקה וגם על עצמי. הצמחונים בריאים יותר הכל בתנאישאוכלים נכון ומקבים את כל מה שהם צריכים את כל המרכיבים החיוניים שהגוף אינו יודע לייצר. בשר גורם להרבה בעיות ומחלות. בברכה והצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית