הגיינה טיבעית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/10/2009 | 07:59 | מאת: הגיינה טיבעית

לאחר קריאה מרובה התחלתי לנהל ארוחותיי על פי גישת ההגיינה הטיבעית ונתקלתי במס' אי הבנות: 1. האם אפש לשתות מיצי ירקות בבוקר או עשרים דק' לפניי ארוחות? והרי מצויין כי ירקות שוהים בקיבה שעתיים, גם בצורת מיץ? 2. טחינה אבוקדו זייתים, הם שומנים מן החי, האם ניתן לצרפם (כל פעם אחד מהם) גם בארוחת פחמימות וגם בארוחת חלבונים? 3. ההמלצה מצידם היא לאכול ארוחה אחרונה בחמש או שש בערב, היה ואני שוב רעבה בעש אפש לאכול פרי (עניין זמן השהייה בקיבה) או רק פרי/ מיץ/ שקדים?

28/10/2009 | 05:25 | מאת: טובה בר-שאן

היגינה טבעית שלום 1. ניתן לשתות מיצי ירקות על הבוקר אפילו זה מצויין. (זו ממש ארוחה ) 2. טחינה אבוקדו וזיתים הם שומנים מהצומח ולא מהחי וניתן לצרפם בארוחות. 3. אפשר אם את רוצה לאכל פרי . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית