יותר מידי חלווה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/10/2009 | 22:32 | מאת: נועם

אני 3 חודשים אחרי לידה ומניקה. מה עלי לשים לב בתזונה שלי בימים אלו בנוסף, אני אוכלת המון המון חלווה שאני מכינה (טחינה עם דבש מאיכות טובה מאוד), האם יש בזה נזק וכמה אני יכולה לאכול ביום ?

23/10/2009 | 10:33 | מאת: צביקה קורן

נועם שלום, כדאי להימנע ממזון "זבל" ומכימיקלים שעלולים להגיע דרך החלב אל התינוק. כדאי ך לקרוא באתר שלי מעמרים בנושא חומרים "מזיקים בתזונתנו" ו"חומרים מועילים ומבריאים". יש שם גם טיפים לאישה ההרה והמניקה. כדאי לאכול: תה שומר והירק שומר מגבירים את תנובת החלב. עדשים עם אורז מלא. פשתן טחון, שומשום טחון, גרעיני חמניות וגרעיני דלעת, שקדים ואגוזים."חלווה" טבעית כפי שאת מכינה מיצי ירקות. לגבי ה"חלווה" - אם את לא בעודף משקל, אפשר לאכול 2-4 כפות. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית