סוכר לבן, סוכר חום ודבש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/10/2009 | 18:45 | מאת: עדנה

שלום רב, ברצוני לדעת האם יש יתרון תזונתי לסוכר חום על פני סוכר לבן או שזה רק הצבע שמוסיפים לסוכר? ובאותו עניין : האם יש יתרון תזונתי לדבש על פני סוכר חום או לבן? תודה מראש עדנה

לקריאה נוספת והעמקה
21/10/2009 | 14:04 | מאת: צביקה קורן

עדנה שלום, יש סוכר חום שהוא צבוע וערכו דומה לסוכר לבן (ערך שלילי - מזיק!). סוכר חום אמיתי מכיל מינרלים שלא נמצאים בסוכר הלבן. דבש עדיף על שניהם מכיוון שהוא מכיל ויטמינים, מינרלים ואנזימים שונים. גם כאן לא רצוי להגזים בכמות. בהצלחה צביקה קורן

21/10/2009 | 17:21 | מאת: עדנה

צביקה קורן, שלום, ראשית, תודה על תשובתך. בהמשך לאותו עניין ,איך אפשר לדעת אם מדובר בסוכר חום אמיתי או לא ? היכן ניתן לרכוש סוכר חום אמיתי? שוב תודה על תשובתך

מנהל פורום תזונה טבעית