תזונה מתאימה ל אבנים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/10/2009 | 15:34 | מאת: שקדנית

שלום רב, בתי ילדה במזל טוב לפני כחודש וחצי ( בגיל 38) ובבדיקה שלאחר הלידה נתגלו אצלה אבנים בכיס המרה. בשבת האחרונה היו לה לפתע כאבים חזקים שפסקו לאחר ששתתה על פי עצת בני משפחה, מיץ לימון טרי. הרופא המליץ לה להימנע לחלוטין משוקולד, ביצים ומטוגנים. שאלתי היא: האם יש טיפול תזונתי טבעי במקרה של אבנים בכיס המרה? כלומר מה מומלץ לה לאכול במשך היום ,היות והיא איננה מוכנה נפשית ופיסית לניתוח עד שהתינוקת תגדל מעט. תודה מראש שקדנית

23/10/2009 | 08:32 | מאת: דליה

יש תזונה על יחודית לההמסת אבנים בכיס המרה את מוזמנת לקבלת ייעוץ בקלינקה לפרטים שלחי אימייל וקבלי דף מידע ופרטים [email protected]

מנהל פורום תזונה טבעית