מיץ עשב נבט חיטה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/10/2009 | 19:02 | מאת: שולה

היי, שמעתי לאחרונה רבות על סגולותיו של מיץ נבט החיטה וארצה להתחיל לשתות אותו. שאלותיי הן: אני מעדיפה לקנות את העלים ולא מיץ מוכן, להערכתי הויטמינים פחות נהרסים כשקונים את העלים ומכינים לבד, האם אתה מסכים איתי? לאחר שאני קונה את העלים, איך אני מכינה את המיץ? אני חייבת מסחטה מיוחדת? ושאלה אחרונה.. האם אפשר לאכול את העלים ולא כמיץ מבלי שזה יפגע באפקטיביות? תודה

20/10/2009 | 08:51 | מאת: צביקה קורן

שולה שלום, אכן כן, מיץ טרי מעלים טריים עדיף על פני המיץ הקפוא, או כל מיני אבקות שנמכרות בשוק. לסחיטת המיץ צריך מסחטה מיוחדת - ידנית או חשמלית. אפשר גם להכניס לבלנדר עם כוס מים, לסנן ולשתות. אפשר גם ללעוס ביסודיות ולירוק את הסיבים. חשוב מ א ד להתחיל עם כמות קטנה (2 כפות) ובהדרגה להגיע עד חצי כוס מיץ ביום. בהצלחה צביקה קורן

20/10/2009 | 10:06 | מאת: שולה

קודם כל תודה רבה על התשובה! אני מתכוונת עכשיו לקנות עשב נבט חיטה (או שמא התכוונת לעשב חיטה) כמה עלים לשים בבלנדר כדי לקבל את המינון הנכון? את שאר הנוזל שישאר לזרוק כמובן או שאפשר לשים במקרר ולשתות ביום למחרת? אגב, חיפשתי באתרך את הכתבה על מיץ עשב החיטה ולא מצאתי.. היכן זה בדיוק?

28/08/2010 | 13:35 | מאת: חנה

אני משתמשת במשקה נבט חיטה ולפני יומיים שהייתי בשמש של צהריים. למחרת חלקי הגוף, שנחשפו בפעם הראשונה, החלו להאדים ולצרוב והתופעה התפשתה לחלקים נוספים. האם ידוע על השפעת המיץ הירוק על רגישות לשמש?

28/08/2010 | 13:35 | מאת: חנה

אני משתמשת במשקה נבט חיטה ולפני יומיים שהייתי בשמש של צהריים. למחרת חלקי הגוף, שנחשפו בפעם הראשונה, החלו להאדים ולצרוב והתופעה התפשתה לחלקים נוספים. האם ידוע על השפעת המיץ הירוק על רגישות לשמש?

מנהל פורום תזונה טבעית