קנדידה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
הגעתי למסקנה ש99 אחוז שיש לי קנדידה. יש לי את כ-ל התופעות המתוארות ואני סובלת המון זמן ובמיוחד בתקופות שאני צורכת סוכרים ופחמימות פשוטות. החלטתי לסיים עם זה, דבר ראשון אני לא נוגעת באוכל שמפתח קנדידה -אוכלת רק בריא,פחמימות מורכבות, שום פחמימות ריקות ושום סוכרים. דבר שני, אני רוצה לרוץ לעשות בדיקה עוד השבוע. חשבתי על מרכז סאקר שאני מכירה אותם. אבל אולי יש מקום אחר קרוב אליי אני מחפשת מקום לעשות בו בדיקה במרכז, מישהו יודע אם יש מקום לעשות בדיקת קנדידה בפ"ת- מקום אמין, שהבדיקה באמת נכונה? אם לא , אז איפה הכי קרוב? יש איזה מקום מומלץ? עוד שאלה לגבי אוכל- אם אני אוכלת רוב הזמן רק אוכל מבושל, אורז מלא עדשים וכאלה [אני מתבססת על זה] אפשרי מדי פעם לאכול תבשיל שהוא חצי עדשים אדומות וחצי אורז לבן?בעדשים האדומות יש סיבים וזה מכפר על האורז הלבן או שגם זה לא מומלץ? תודה רבה
שלומית שלום במעבדת מזור בפתח תקווה טלפון 039344833 הוא פתוח עד 12. תדברי עם משה בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן
תודה רבה, זה קרוב אליי:) יש לך במקרה תשובה לשאלה השניה? במסגרת דיאטה נגד קנדידה שהכל מבוסס על מזונות מלאים ואיכותיים, ירקות וכו' האם זה נורא לאכול תבשיל שעשוי מחצי עדשים וחצי אורז לבן , עם הרבה תבלינים?העדשים יכול להיות מכפרים על הנזק של האורז והופכות אותו למזון מלא? או שבכל זאת עדיף לוותר על האורז הלבן?